Over

“Een onderscheidend karakter met een creatieve touch” onze ‘roze’ draad.

StyleVilla gebruikt kleuren, vormen en contrasten om jouw ideeën en doelstellingen te realiseren. Zowel zakelijk als persoonlijk helpt StyleVilla je met, een merk (her)positioneren, een totaalconcept voor jouw bedrijf uiteenzetten. Kleur- en stijl adviezen, websites creëren of zelfs het aankleden van jouw hele onderneming of evenement.

StyleVilla maakt een visueel ontwerp van jouw beeld en ideeën. Dit vanuit een commerciële invalshoek waarbij vooral de creatieve kant het ontwerpproces bepaalt. Jouw wens is tenslotte de factor die het resultaat bijzonder maakt.

Het gezicht achter?

StyleVilla is ontstaan in 2010, maar al veel eerder was ik Alyssa actief in styling en design. Zo volgde ik de opleiding modestyling en werkte als imago-stylist bij een toonaangevend onderneming. Met voldoende kennis op zak ontdekte ik mijn eigen, persoonlijke aanpak die ik besloot in te zetten met StyleVilla. Ik doe het natuurlijk niet alleen, zo heb ik een geweldig netwerk van specialisten om mij heen. Om elk project of doel tot in de laatste fase met kwaliteit op te leveren. Denk aan technische web bouwers, tekstschrijvers, fotograven, visagisten, social experts en ga zo maar door. Als je vragen voor mij hebt, stel ze dan gerust via alyssa@stylevilla.nl of voeg me toe op LinkedIn.