Styling

De eerste indruk telt.. en daarom vind ik het vooral belangrijk dat jij bij jezelf past, wat versterkt jou en waar wil jij zelf meer van weten? Misschien ben je net moeder geworden, op zoek naar een nieuwe baan of heb je een belangrijk gesprek om die gave opdracht te scoren. Het is altijd goed om na te gaan: wie ben ik en hoe presenteer ik mij in mijn uitstraling?

(on)bewust sturen

 

Kleuren, vormen en contrasten bepalen hoe wij over een persoon of onderneming denken, zonder dat we ons hier bewust van zijn. Stylevilla helpt mensen en bedrijven die hun persoonlijke visitekaartje waardevol vinden, representatief en vooral zichzelf willen zijn. Het belangrijkste is dat je je bewust wordt van het effect dat je op anderen hebt door wat je uitstraalt, wat anderen zien van jou en je onderneming.

“Wat wil jij uitstralen?”

“Bij een eerste consult gaan we oriënterend, maar gericht te werk. Een stylingadvies is iets heel persoonlijks, en dus gaan we ook te werk op een manier die bij jou past. Er is een aantal analyses die we als basis gebruiken om inzicht te krijgen in jouw eigen persoonlijke presentatie. Wat wil jij uitstralen, waar voel je je goed bij? Hoe zet je dit neer en hoe zien anderen dat als je het zo aanpakt? Vervolgens bespreken we hoe je dit zichtbaar kunt maken en kunt versterken door kleur en styling.”