MOOOI

Een echte topper in interim, coaching, workshops en nog veel meer op gebied van personeel.

MOOOI Personeelsdiensten

/ Totaalconcept design: concepting, huisstijl, website  / Fotografie /

Wat een fijn en mooi mens, Jeanine de Vries, vakinhoudelijk, professioneel en ervaren. Met het juiste evenwicht in haar zakelijke en concrete manier van benaderen waarbij tegelijkertijd de inleving van jou als werknemer en dus op de eerste plaats ‘mens’ centraal staat. Je kan Jeanine ‘noooit’ zien ‘zonder’ lach, die heeft ze namelijk altijd. Een stralende zon, een genot om als klant te mogen hebben. En wauw, wat doet ze het toch goed. Wat ze noemen, een echte vakvrouw.

Toegankelijk, integer en passie voor haar werk.

Het gezicht achter MOOOI Personeelsdiensten is Jeanine de Vries-Aalbers. Jeanine is enthousiast, zeer toegankelijk, integer en heeft passie voor haar werk.

Jeanine heeft reeds vele ondernemers geadviseerd en ondersteund bij het personeelsbeleid. Met haar deskundigheid en professionele insteek, waarbij zij de mens centraal stelt, houdt Jeanine zich o.a. bezig met het adviseren, ontwikkelen en implementeren van personeelsinstrumenten, werving en selectie, personeelsbeoordeling, opleiden, loopbaanontwikkeling en ziekteverzuimbegeleiding. Kortom, een allround professional op het brede terrein van HRM. Jeanine verzorgt ook trainingen en coacht zowel medewerkers als leidinggevenden.

www.moooi-pd.nl